Partneralimentatie onderzoek

Onderzoek naar samenwonen

Aanvragen

Ons partneralimentatie onderzoek naar het samenwonen van uw ex-partner bied u een gedegen onderzoek. Een onderzoek met feiten waarmee u uw ex-partner kan confronteren. Ook staat u dan sterk voor een rechter met een officieel ambtsedig rapport. Het partneralimentatie onderzoek heeft bij ons zelfs een vaste prijs. U weet dus waar u aan toe bent qua kosten.

Sinds 1997 hebben we een succespercentage van ruim 93,4%. Uiteraard gaat het om onderzoeken naar het samenwonen van een ex-partner met een nieuwe relatie.

Van belang bij een partneralimentatie onderzoek.

Voor een partneralimentatie onderzoek is het van belang dat er snel actie wordt genomen. Zeker als u vermoedt dat uw ex-partner opnieuw samenwoont of meer werkt dan ze heeft opgegeven. Het is uiteraard zonde dat u nog partneralimentatie betaalt.

Betaal niet onnodige partneralimentatie. Laat een partneralimentatie onderzoek uitvoeren en bewijs uw stelling.

Bij een partneralimentatie onderzoek is met name belangrijk:

  1. Het aantonen van een duurzame affectieve relatie;
  2. Aantonen van samenwonen (samenwoonpercentage);
  3. Het aantonen van een gemeenschappelijke huishouding.

Wij doen voor u het partneralimentatie onderzoek. We werken samen met u aan het nodige bewijsmateriaal. Door op deze wijze te werken, staat u veel sterker in uw recht (omdat aan alle aspecten van partneralimentatie conform artikel 1:160 Burgerlijk Wetboek (BW) is voldaan).

Levering van gedegen en rechtsgeldige rapportage

Nadat het partneralimentatie onderzoek is afgerond en er voldoende bewijsmateriaal is verzameld wordt er een deskundig proces-verbaal van onderzoek (rapportage) gemaakt. Dit proces-verbaal is overigens, omdat we als recherchebureau een vergunning hebben van het Ministerie van Justitie, rechtsgeldig bewijsmateriaal en ambtsedig opgemaakt. De rapportage wordt aan u geleverd en daarna wordt samen met u, en eventueel uw of onze advocaat, een strategie opgesteld. Wij kunnen bijvoorbeeld via bemiddeling de confrontatie met uw ex-partner aangaan of u gaat direct naar de rechter.

We zijn specialist in partneralimentatie onderzoek

We zijn specialist op dit gebied. Mede omdat we al sinds 1997 heel veel zaken op het gebied van partneralimentatie succesvol hebben afgerond. Rond de 93,4% van onze zaken in het verlagen van de partneralimentatie naar nihil wordt opgelost.

Strongwood grondlegger bij diverse Jurisprudentie

Nog veel belangrijker is dat Strongwood grondlegger is geweest in een aantal zaken waarin jurisprudentie is gemaakt omtrent partneralimentatie onderzoek. Zoals :

  1. De mogelijkheid om onderzoekskosten terug te vorderen.
  2. Reeds betaalde partneralimentatie in het verleden terug vorderen.
  3. De belangrijkste is misschien wel de acceptatie van het vernieuwde samenwoonpercentage